Zevlí podzim na Pagu - update . . .

11.09.2013 08:53

Mail od Heleny:

trajekt_Pag.pdf (323453)

Jídelníček_PAG_2013.docx (59246)

 

ZDAR ZEVL!!!

Ahojte zvířata, kamarádi...

 

Při stříhání metru jsem si všimla, že nám do odjezdu zbývá už jen 15 dní! A to je dobrý čas na to se podívat na předpověď počasí.

 

POČASÍ:

Nechci to zakřiknou, ale zatím to vypadá docela dobře.

  • teplota průměrně 23°C
  • velké sluníčko, malý mráček
  • vítr 4m/s

 

CESTA:

V posledních dnech jsem si taky emailovala s Romanou a Daliborem a dozvěděla se nějaké praktické informace. Např. časy odjezdů trajektu z Prizny. Po minulých problémech, když jsem obrázky vkládala přímo do textu, dávám přesné info do přílohy. :o) Příjezd na Pag si neplánujte před 8, spíše později. Navíc nebudou připravené apartmány. Takže my budeme vyjíždět kolem 22 hod. z Prahy - berte to jen jako info, je to na Vás.

 

Ještě jeden vzkaz: Leoši a Davide ozvěte se Smrťákovi, abyste se mohli domluvit kdy a kde... 

 

PARŤÁCI:

Po tom, co dovolenou zrušili Peckovi, tak nás bude méně. Ale zase se k nám v pátek ráno přidají 4 Fialky. Romana Vám vzkazuje, že můžete počítat s cenou cca 40 euro/noc.

 

PITÍ/CHLAST:

Stále platí, že Smrťák se postará o pivo/sudy (Svijany 11° a Bernard pokud bude), Péťo i Fando bude i pro Vás za malý příspěvek. :o) Víno a jiné alkoholické nápoje si pořešte každý podle své chutě, já bych to už asi nenarvala k nám do auta. Bude dost přeplněné jídlem. Čaj, káva a voda z Brity bude k dispozici pro všechny.

 

STRAVOVÁNÍ:

I jídelníček dávám do přílohy, tak se kukněte. Pokud by se Vám i potom něco nelíbilo, měli jste připomínky, či doplňující nápady, tak napište a já... uvidím. :o)

Hned první večer nás čeká společná večeře s Romanou a Daliborem, že abychom to pěkně rozjeli.

 

A závěrem stále platí, už se móóóc těším. Krásných a rychlých 15 dní Vám přeje,

 

Helča

ZEVL 004