Zevli jedou na Pag!!!

04.09.2015 17:13

Mail od Heleny:


Zdar ZEVL!!!

Ahojte zvířata, kamarádi...


Z nedostatku času, zato z dostatku jiné zábavy jsem se rozhodla netvořit 10 krátkých e-mailů, ale jeden delší.

Prosím ty netrpělivé, kteří po 5ti řádcích upadají do komatu, aby si dali speciální šálek kávy.


ADMINISTRACE POBYTU: 

Domluvila jsem s Romčou pro letošek výjimku.

Tentokrát vše platíme až na místě (ubytování, ponory, gril...) takže žádná záloha!

Platit je možné v korunách, eurech i kunách nebo po domluvě i kombinací vlevo zmíněných.

Ceny za ubytování vycházejí na 13 - 14 euro/noc/Zevla, zvíře, člověka.

Ceny za ponor začínají na 20 euro. Grilování je myslím za 10 euro.


DOPRAVA:

Posádky máme letos 4/5 (Pupa je individuál):

1. Luboš, Sváťa, Smrťák (vyjíždějí už dřív a přidají se k nám na místě ve čtvrtek ráno/dopol).

2. Klouzci (povezou soudky a Mildu tudíž si zaslouží příspěvek na třetího v autě).

3. Radim, Táňa a já (vezmem žraso a tradičně budem rádi, že se vejdem).

4. Fialky (vyjíždějí o den později a vezou i mladé - jsme už jejich oblíbení staří kamarádi).

5. Pupa (sám statečný samuraj se bude rozvalovat ve svém car).


TRAJEKT:

Prizna - Žigljen

Pro nás aktuální časy najdete ve střední tabulce (od 30.8.).


https://www.novalja.info/doc/335_trajekt_raspored.pdf


ALL  INCLUSIVE

JÍDLO: (s výjimkou Fialek, ty mají vlastní)

Snídaně - pečivo, šunky, salámy, paštiky, čajovky, sýry, tvrdé i mazací, máslo, marmeláda.

Obědy a večeře - polévka a párky, Massaman curry, boloňské těstoviny, moravský vrabce se zelím, Chilli con carne s tortilama, špagety s citronovou omáčkou a parmezánem, balijský Nasi Goreng, risoto s houbami. 

Jeden večer restaurace a jeden grilování u Dalibora.

Celodenně k dispozici - čaj všech barev, nescafé, voda z Brity...

A ještě pro šťouraly - toto je verze oznamovací, ne téma pro diskuzi (s Táňou jsme to vytvořili, podrobili konstruktivní kritice a poté jednomyslně schválili)

CHLAST: (včetně Fialek asi jen nemladých)

Výběr značky a množství piva nechávám na osvědčeného pivním manažerovi.

Vína beru červená a bílá.

Aperol a Prosecco bere Radim, je na něm v poslední době závislý.

Gin a tonik přihodím, páč zbyl z Francie.


Se už moc těším!!!

Zevlu, Daliborovi, Romče a nám zdar!

Helena/Z004