Video Maledivy II. díl . . . vlastně již třetí . . .

10.05.2013 08:51

VIZ NÍŽE, NEPLATÍ, VIDEEM SE JIŽ MŮŽETE POKOCHAT NA ZEVLÍM WEBU!

 

Zdar Zevls,

 

vzhledem k tomu, že Pupa opatřil toto video hudbou, díky které máme problém umístit ho na jakýkoliv "kanál" a tudíž i na Zevlí web, kochejte se tedy prozatím alespoň takto. Odkaz ke stažení videa najdete níže.

 

Mail od Pupy:

 

Sent: Thursday, May 09, 2013 6:55 PM
Subject: Maldives 2013 díl druhý

 

Zdar vopičáci,

sice Táňa se mnou nemluví, protože jsem jí potvrdil účast v hospodě a nakonec jsem nepřišel, protože jsem se mimo jiné věnoval střihu videa z Malediv, ale neuvěřitelné věci se staly skutečností. Po úspěšném prvním dílu :-) (musím se pochválit, vy to určitě neuděláte) vzniklo neméně kvalitní :-) (dobře já) video zaměřené hlavně na vás, vořežpruty pod vodou. Takže zapomeňte na nudné záběry mant a žraloků, těm jsem se snažil vyhnout a kochejte se Davidovým supermanem na reef hooku a žvýkáním žvance v Male.

 

Pro znalce počítačů a milovníky full full double full i z vrtulníčkem prostě FulHD klepejte na megaupload (Táňo prosím ať tě to ani nenapadne).

https://mega.co.nz/#!QB1n3DgA!f_27GUxILkY7KTtQzu7OJHYtYxFtfURaBnRUDr40Sr0

P.S.: Až na všechno zapomenu a budu chtít zase něco pod vodou točit, tak mi prosím dejte facku, ať neblázním a vzpomenu si na játra, kolik flašek vína jsem u toho vychlastal.

 

Sik Pupa