Prima ZOOM . . .

29.04.2013 10:57

Zdar Zevlové,

 

tomu, kdo ještě neobjevil, bych ráda doporučila, od února novou, televizní stanici Prima ZOOM, která každý den vysílá hromadu zajímavých a poučných dokumentů, mimo jiné i z vodní říše. Narazila jsem i na webové stránky televize, kde najdete videa, fotky a vždy program na daný den.

 

"Prima ZOOM je nový, v pořadí čtvrtý, televizní kanál společnosti FTV Prima. Své vysílání začal v pátek 1. února 2013 ve 20:00. ZOOM je především televizní stanice pro ty, kteří chtějí vědět víc a poznat svět zblízka. Nový kanál zatím vysílá 18 hodin denně. Sedm tématických bloků je pevně ukotveno od pondělí do neděle v premiérách od 20.00 do 23.00 hod. se zaměřením na: Největší katastrofy, Po stopách historie, Fascinující příroda, Zaostřeno na války, Úžasné oceány, Zázraky říše zvířat, Tajemství Země a vesmíru.

 

V souvislosti s novou televizí odstartoval také integrovaný online magazín, na kterém si můžete přečíst nejen základní informace, ale také zajímavé články, jenž se budou tematicky vztahovat k jednotlivým dokumentům. Vedení televize navíc získalo k většině dokumentů internetová práva. Pokud tedy svůj oblíbený pořad nestihnete, budete ho moci zhlédnout v internetovém archivu Prima PLAY po dobu několika dní.

 

Webové stránky televize: https://zoom.iprima.cz/

Dnešní program: https://zoom.iprima.cz/program

 

Dnes večer:

Tichomořské hlubiny (1)

Válečné vraky. Tým hloubkových potápěčů se vydává do neprobádaných hlubin, kde se skrývají vraky válečných lodí nebo dosud neobjevené druhy živočichů… Britský dokumentární seriál (2006).

 

Potápění u žraločí sopky

Mark Degruy se potápí v mořské rezervaci v Tichém oceánu. Zdejší vody kolem Kokosového ostrova, který je špičkou vulkánu, jsou bohaté na živočichy. Připlouvají sem i zajímavé druhy žraloků.. Britský dokument (2004).

 

O pořadu

Mark Degruy se potápí v mořské rezervaci v Tichém oceánu. Zdejší vody kolem Kokosového ostrova, který je špičkou vulkánu, působí jako učiněný magnet na živočichy, kteří sem připlouvají za potravou. A průzračné vody plné fantastických živočichů jsou zase rájem pro žraloky – ti jsou tu neomezenými vládci, kteří nemají konkurenci. Staňte se svědky jejich zuřivého hodování a kochejte se vpravdě dechberoucími záběry.