Potápěčská jáma - Aqua Palace Praha

10.01.2013 16:34

Zdar Zevls,

před nedávnem jsme přemýšleli nad možností dát si ještě do března ponor. Naše vody nejsou tomuto nápadu příliš nakloněny a tak si myslím, že bychom mohli otestovat alespoň potápěčskou jámu v Čestlicích. Co vy na to?

 

"Zažijte potápění na vlastní kůži - ponořte se do 8 metrů hluboké potápěčské jámy OLSON, speciálně navržené pro výcvik potápěčů. Je nejhlubší v ČR a má 3 hloubkové úrovně: mělká část (1,5 metru) slouží k bezpečnému osvojení základních dovedností, ve 4 metrech se nalézá vysutá plošina a dno je 8 metrů hluboko.

Vstup do potápěčské jámy je povolen pouze za přítomnosti instruktora potápění nebo osobám, které mají platnou potápěčské licenci, a to v počtu max. 8 osob vč. instruktora. Nejnižší věková hranice: 10 let.

Cena vstupného pro licencované potápěče: 100 Kč + vstupné do Vodního světa nejméně na 2 hodiny dle aktuálního ceníku.

Licencovaní potápěči si mohou potápěčskou jámu rezervovat na tel.: 272 680 069, na adrese aquapark@olson.cz nebo on-line zde."

 

Nemohu sice tvrdit, že bych byla potěšena cenou této legrace, tj. 100,- Kč + 439,- Kč, ale pokud by se nás nasbíralo více, dalo by se o tom uvažovat:o).

 

Zdroj: https://www.aquapalace.cz/vodni-svet/vodni-atrakce/potapecska-jama