Ochutnávka potápění v suchém obleku

11.10.2012 19:00

Ve čtvrtek 11.10.2012 čeká Zevlini 004 Helushku ochutnávka potápění v suchém obleku na suchdolském bázenu. Vzhledem k tomu, že mě samotnou zajímá, jak bude tato lekce probíhat a jaký bude Helčin pohled na tuto legraci, vnutila jsem se jako doprovod. Takže, zavrhne Zevlině svůj sen o suchém obleku nebo zjistí, že je to paráda?

 

A jak to bude vypadat?

 

Náplň lekce

V bazénové lekci si pod přímým dohledem instruktora vyzkoušíte vše podstatné pro pohodlné a bezpečné potápění v suchém potápěčském obleku.

Lekce je vhodná především pro ty, kteří přemýšlí o nákupu suchého obleku nebo o kurzu potápění v suchém obleku, ale vše by si rádi nezávazně vyzkoušeli.

Během teoretické lekce a bazénového nácviku se seznámíte se všemi specifiky používání suchého obleku, s jeho přípravou, údržbou i se samotnými dovednostmi pro pohodlné a bezpečné používání suchého potápěčského obleku.

 

Vstupní předpoklady pro účast v lekci

  • minimální věk 15 let
  • kvalifikace PADI OWD, ekvivalent z jiného výcvikového systému, nebo bez kvalifikace v případě kombinace OWD + Suchý oblek.
  • dobrý zdravotní stav
  • touha po dobrodružství a zábavě

 

Výuka a výukové materiály

Výuka je vedena zkušenými instruktory s mnohaletou praxí, mezinárodně platnými kvalifikacemi a s vysokoškolským vzděláním v oblasti sportu a pedagogiky.

Výukové materiály pro ochutnávku potápění v SUCHÉM OBLEKU zahrnují prezentaci a výuku instruktora.

 

Termíny a místa konání

Ochutnávka potápění v SUCHÉM OBLEKU probíhá celoročně. Začít můžete ještě dnes.

 

Služby zahrnuté v ceně kurzu

  • kompletní teoretická i praktická výuka
  • poskytnutí úplné potápěčské výstroje pro potřeby lekce včetně suchého obleku

Lekce trvá cca 2 a ¼ hodiny.