Návrat - Expedice Bali 2014

20.05.2014 08:14

Zdar Zevls, přátelé a kamarádi,

                   

od našeho návratu zpět do vlasti nás dělí zhruba 10 dní a poté co s právě uplynulými dny konečně vyvanuly emoce spojené s naším dobrodružným návratem domů:o), nezbývá mi, než konstatovat, že Expedice Bali 2014 byla, a doufám, že budu mluvit za nás všechny zúčastněné, velmi povedenou a parádní akcí. Myslím, že pořádný kus zásluhy na tom mělo dive centrum, kterému jsme se tak daleko od domova svěřili do rukou. Chtěla bych tímto ještě jednou poděkovat fantastickému kolektivu dive centra OK Divers v balijském Padang Bai, jmenovitě Radce, Elence, Rudovi a všem ostatním. Vaše dobré jméno budeme šířit všude tam, kde jen to bude možné . . .

 

Do videí jsem právě přidala Pupovo povedené „Bali 2014“. Tímto bych mu ještě jednou ráda poděkovala za rychlou a kvalitní dodávku:o). Nyní mě čeká ještě vytvoření nové fotogalerie, již vyplním fotkami Velkého Zevla 001, abychom se mohli všichni pokochat kromě videa také povedenými statickými obrázky všeho toho, co jsme na Bali zažili. Znovu rovněž přidávám svou výzvu k odevzdání veškeré další fotodokumentace k jejímu uskladnění na webu. Předem velice děkuji.

 

Co říci závěrem? Ráda bych nám všem poděkovala za to, že jsme se k této expedici přidali, líbila se nám a rádi pojedeme na další, novou a určitě stejně dobrou, jako byla ta letošní. Pevně doufám, že se s vámi všemi brzy potkám na nějaké tuzemské slezině, abychom si mohli zavzpomínat na to „jak to tam vlastně všechno bylo a vypadalo a taaaaak“.

 

 

Zevlu Zdar. 006