Narozeniny Zevlině Evy Bendrové

13.10.2012 00:00

Mail od Evy:

 

Subject: 13.10. Osnice

 

Ahojte milí kamarádi zevlové a kamarádi nezevlové a rodino

 

po avizu na Leštince připomínám pozvání na "Slušnou komorní akci" u nás v Osnici 13.10.2012.

 

Akce se koná kvůli mým posledním "Slušným číslem začínajícím" narozkám…… jo jo, nevypadám,  to je jasný,  vypadám krásně mladě a úžasně, ale je to tak…….zatracená …."sátka" na krku…… Vzhledem k tomu, že jste se minule v červnu na výroční schůzi zevlů chovali naprosto vzorně, tak jen si prosím připomeňte instrukce (viz dole)……plánuji ve stejném gardu….. (Jen sakra něco jezte!!!! )

 

Dejte mi vědět, kdo bude chtít přespat, tentokrát asi altánek a tráva a terasa bude zmrzlá, tak se musíme naskládat dovnitř :-) domluvte se kdo s kým (Juraji, ty ne:-) takže bojové podmínky……. Ježiši a teď jsem si uvědomila, že je zpátky Sísa, tak ještě pošlu dodatečná bezpečnostní opatření  a pokyny :-) Dejte mi také vědět, kdo bere děti a zvířata…… A kdo se postará o kulturní vložku….. minule Juraj pokreslil několik flipchartů, tak prosím dejte vědět, co byste potřebovali technicky připravit…….

 

Pokud byste mi chtěli dát nějaký dárek, tak zde je seznam:

:-)

:-)

:-)

potápěčská kukla :-)

já fakt nic nechci, radost mi udělá kytka :-) a to že dorazíte :-)

 

Tak se těším, potvrďte mi jestli dorazíte, v ceně zájezdu je tentokrát i jakékoli - všechno pití……tak at vím, co nakoupit (Gambrinus teda ne……, jsem pochopila :-) )

 

Pa, těším se na vás

Eva