Dobrodružná hra TEPfaktor v duchu pevnosti Boyard

22.03.2013 16:49

Zdar Zevls,

 

při brouzdání internetem jsem narazila na nabídku zábavního centra TEPfaktor na hru čítající dvě hodiny plné adrenalinu i logických hádanek. Šli byste do něčeho takového? Zavzpomínali bychom na školy v přírodě a tábory, kde jsme překonávali bobříky odvahy:o).

 

"Touží vaše dobrodružná duše po větším vzrušení, než je bitva o poslední nákupní košík, luštění daňového přiznání nebo rally po českých dálnicích? V centru TEP faktor vás čekají dvě hodiny plné zábavy a 21 úkolů, které prověří váš mozek i tělo.

 

Ve stylu Boyardu a Pirátů z Karibiku

Hra TEPfaktor je inspirovaná legendární televizní show Pevnost Boyard, v níž vystupoval otec Fura, roztomilý Paklíč a skupinka vybraných sportovců. V Chotilsku pár kilometrů od Prahy můžete podobné dobrodružství zažít i vy!

 

Díky spolupráci k vítězství

Tým dvou až pěti osob během jednadvaceti úkolů zdolává překážky vyžadující fyzický i duševní výkon. Prověříte svou odvahu, vytrvalost a naučíte se spolupracovat. Ve dvaceti komnatách sbíráte indicie, které vám pomohou otevřít poslední „zlatou“ komnatu. V té vás při vyřešení poslední překážky čeká zasloužená výhra.

 

Zábava pro všechny

Na rozdíl od Boyardu se nemusíte bát uzavřených prostor, pavouků či náročných fyzických úkolů. Důležitá je zábava a dobrý pocit ze hry. U každé překážky je časový limit, můžete je však zkoušet zdolat opakovaně a v libovolném pořadí.

Pokud vás hra chytne, můžete si doplatit další hodiny dle ceníku. Na místě najdete také více než 300 m2 zastřešené pláže s pískem a barem, kde si po výkonu odpočinete, zavlníte u jukeboxu nebo uspořádáte piknik.

 

Překonejte TEPfaktor potmě

Jako novou výzvu pro vás organizátoři připravili skutečnou lahůdku – hru ve tmě! Každý pátek a sobotu od 20 hodin obdržíte čelovky, na cestu vám kromě nich budou svítit jen kontrolky u vchodu, odpočítávání času a signalizace. Navíc si užijete oheň na pláži, kde lze také přespat a grilovat. Jdete do toho?

 

Od léta ještě více zábavy

Již za pár měsíců se můžete těšit na originální dětský park na ploše 300 m2, kde se děti báječně vyblbnou a připravuje se také jedinečné ubytování přímo v areálu. Díky dvanácti bungalovům ve stylu ostrova BORA BORA se budete cítit jako na exotické dovolené v tropickém ráji."

 

Více na ( zdroj ): https://www.slevomat.cz/sleva/103361-dobrodruzna-hra-tepfaktor-ve-stylu-pevnosti-boyard-2-hod

nebo na:

Zábavní centrum TEPfaktor
Chotilsko
Chotilsko, okr. Příbram
262 03
www.tepfaktor.cz
Tel.: 777 000 927
info@tepfaktor.cz
Otevírací doba (zimní):
Po-Pá 12-18
So-Ne 10-22

 

006